Hyppää sisältöön

Yritys

Raisioaqua on kotimainen kalanrehujen valmistaja ja ruokinnan asiantuntija. Olemme ympäristöystävällisten rehujen edelläkävijä: tarjoamme asiakkaillemme kestävän kehityksen mukaiset rehut ja pohjoisen olosuhteisiin soveltuvat toimivat ruokintaratkaisut.

Raisioaqua – kasvun innostaja

Raisioaquan innovatiiviset, kalojen hyvinvointia edistävät ja kalan rasvahappojen optimointiin suunnitellut rehut tekevät meistä luotettavan kumppanin.

Raisiossa on valmistettu kalanrehuja vuodesta 1982 alkaen. Päämarkkina-alueemme ovat Suomi, Ruotsi ja Itämeren alue. Raisioaqua on osa Raisio-konsernia.

Raision tarkoitus

Ruokaa suurella sydämellä. Terveyttä meille ja maapallolle.

Hyvä ja terveellinen ruoka on luonnollista ja tulee tekijänsä sydämestä. Vastuullisena yhtiönä huomioimme kaikki ruokaan liittyvät tärkeät tekijät: hyvinvoinnin, terveellisyyden, maun ja kestävän kehityksen. Vahva osaamisemme ja into kehittää uutta varmistavat sen, että voimme tarjota täysipainoista hyvän omantunnon ruokaa.

Raisioaqua auttaa asiakkaitaan tuottamaan kuluttajille terveellistä kalaa kestävästi, tehokkaasti ja taloudellisesti kannattavasti, kalojen hyvinvointia edistäen. Toimintamme ytimessä ovat innovaatiot, vastuullisesti hankitut raaka-aineet ja koko ruokaketjun osaaminen.

Raision kaikki Suomen toiminnot ovat ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifiointien piirissä.

Haku